Kawasaki Ninja ZX Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
94 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Was wondering if any one has had this haven't had time to look at it maybe tomorrow adjusted the valves 1000 miles ago is there any problems with cams going flat or rockers wearing
 

·
Registered
Joined
·
3,775 Posts
Loose valves are better then tight ones...... Prolly have one thats not quite the right gap.

When u have time pull the valve cover and check clearances one more time...
 

·
Registered
Joined
·
94 Posts
Discussion Starter · #3 ·
No it loosened up then was running fine sounded like a sewing machine then over the last 50 miles started to get louder and louder new valve cover gasket is in going to pick it up tomorrow should know more tomorrow night
 

·
Registered
Joined
·
126 Posts
Maybe a bad exhaust seal / sounds almost the same as a loud ticking valve
 

·
Registered
Joined
·
94 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Nope exhaust is ok only 1500 miles on new kawi gaskets it was a broken valve shim broke in 3 pieces all where still there just allowed more clearance. Hopefully just a isolated thing valve tip was ok and flat put a new shim in it and runs like it should.
 

·
Registered
Joined
·
937 Posts
Nope exhaust is ok only 1500 miles on new kawi gaskets it was a broken valve shim broke in 3 pieces all where still there just allowed more clearance. Hopefully just a isolated thing valve tip was ok and flat put a new shim in it and runs like it should.
. . . whew, good find.
 

·
Registered
Joined
·
67 Posts
wow good to know that this is possible, and glad you were lucky to find all pieces.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top