Forum issues - ZX Forums
 1Likes
  • 1 Post By MonsterNiceGuy
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 14 (permalink) Old 11-30-2017, 03:53 PM Thread Starter
Member
 
MonsterNiceGuy's Avatar
 
Joined: Oct 2017
From: Atlanta
I Ride: 2017 Ninja ZX10RR

Posts: 46
Garage
Forum issues

Anybody else having issues? Iím using a Samsung 8+ and for the last few weeks Iíve been having issues viewing things.

If I click on a section it loads a white screen, then I have to refresh the screen to go to where I clicked.

Same with a post, if I click on a post it loads a white screen, then I hit refresh and it shows the post. If you scroll down though to read responses, the screen whites out and then you have to refresh it again. It wonít let you read the other responses though because it gets stuck on the first 5 or so.

If you try to click the last page for a big thread, it wonít let you and it goes to a white screen again, but refreshing doesnít let you go to the last page. Itís stuck on page 1.

This didnít use to do this on my phone a month or so ago. Not sure whatís going on.


Also, how do you change your forum name? I looked under settings and couldnít find it.

2017 ZX10RR experimental time machine
MonsterNiceGuy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 14 (permalink) Old 11-30-2017, 04:14 PM
EZ Rider
 
185EZ's Avatar
 
Joined: Aug 2008
From: Lake Havasu City,AZ USA
I Ride: 2014 ZX14R

Posts: 58,220
Garage
I rarely use my phone or tablet but haven't had any issues when I do.

I can change your name

December 2011 ROTM winner



Quote:
Originally Posted by massa222000 View Post
YOU'RE F - KING AWESOME!!!
185EZ is offline  
post #3 of 14 (permalink) Old 12-01-2017, 07:32 AM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Joined: Oct 2005
From: Toronto

Posts: 845
Garage
On your Samsung phone, which browser and site version are you using? Are you on the enhanced mobile or the full version? The loading of a white screen, does that happen on any thread/post you click on is it intermittent and random?

Regarding changing your username, this is something only mods/admins can do. Let us know what you'd like to change it to and we'll look into it.


Cheers,
Nate

Check out some of our new motorcycle forums:
Vulcan Forum | Goldwing Forum | RC51 Forum | FZ6 Forum | Victory Forum
| Buell Forum | KTM Forum | Aprilia Forum | Star Motorcycle Forum |
Kawasaki Forum |
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
 
post #4 of 14 (permalink) Old 12-01-2017, 08:13 AM
EZ Rider
 
185EZ's Avatar
 
Joined: Aug 2008
From: Lake Havasu City,AZ USA
I Ride: 2014 ZX14R

Posts: 58,220
Garage
Quote:
Originally Posted by admin View Post
Regarding changing your username, this is something only mods/admins can do. Let us know what you'd like to change it to and we'll look into it.


Cheers,
Nate
and done

December 2011 ROTM winner



Quote:
Originally Posted by massa222000 View Post
YOU'RE F - KING AWESOME!!!
185EZ is offline  
post #5 of 14 (permalink) Old 12-01-2017, 03:24 PM Thread Starter
Member
 
MonsterNiceGuy's Avatar
 
Joined: Oct 2017
From: Atlanta
I Ride: 2017 Ninja ZX10RR

Posts: 46
Garage
Quote:
Originally Posted by admin View Post
On your Samsung phone, which browser and site version are you using? Are you on the enhanced mobile or the full version? The loading of a white screen, does that happen on any thread/post you click on is it intermittent and random?

Regarding changing your username, this is something only mods/admins can do. Let us know what you'd like to change it to and we'll look into it.


Cheers,
Nate
I've always used the enhanced,but I just switch out of it and it seems to work fine.

Enhanced worked fine for a while. Not sure what changed.
MonsterNiceGuy is offline  
post #6 of 14 (permalink) Old 12-01-2017, 03:44 PM Thread Starter
Member
 
MonsterNiceGuy's Avatar
 
Joined: Oct 2017
From: Atlanta
I Ride: 2017 Ninja ZX10RR

Posts: 46
Garage
I just cleared out a bunch of memory in various settings, switched back to enhanced, and it's working again. Technology is like witchcraft. Throw a bunch of chicken bones while chanting and shit starts working again. Lol
Ltdumbear likes this.

2017 ZX10RR experimental time machine
MonsterNiceGuy is offline  
post #7 of 14 (permalink) Old 12-02-2017, 12:26 PM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Joined: Oct 2005
From: Toronto

Posts: 845
Garage
Glad everything worked out in the end!
Please let us know if this issue occurs again.

Best regards,

Ed

Check out some of our new motorcycle forums:
Vulcan Forum | Goldwing Forum | RC51 Forum | FZ6 Forum | Victory Forum
| Buell Forum | KTM Forum | Aprilia Forum | Star Motorcycle Forum |
Kawasaki Forum |
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
post #8 of 14 (permalink) Old 12-03-2017, 02:49 PM
Senior Member
 
bighair's Avatar
 
Joined: Jun 2014
From: here
I Ride: what ever i can get my hands on

Posts: 133
Garage
i was getting the pic below yesterday. it sucked cause, i was trying to reply to the post
need advice in picking motorcycle stand


bighair
bighair is offline  
post #9 of 14 (permalink) Old 12-04-2017, 10:33 AM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Joined: Oct 2005
From: Toronto

Posts: 845
Garage
Please let us know if you're continuing to have this issue @bighair . We had a few site issues over the weekend, but most should be resolved now. If you continue to have issues, can you please clarify which browser/OS that you're using to access the site?

Cheers,

Erik

Check out some of our new motorcycle forums:
Vulcan Forum | Goldwing Forum | RC51 Forum | FZ6 Forum | Victory Forum
| Buell Forum | KTM Forum | Aprilia Forum | Star Motorcycle Forum |
Kawasaki Forum |
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
post #10 of 14 (permalink) Old 12-06-2017, 07:20 PM
Senior Member
 
bighair's Avatar
 
Joined: Jun 2014
From: here
I Ride: what ever i can get my hands on

Posts: 133
Garage
Quote:
Originally Posted by admin View Post
Please let us know if you're continuing to have this issue @bighair . We had a few site issues over the weekend, but most should be resolved now. If you continue to have issues, can you please clarify which browser/OS that you're using to access the site?

Cheers,

Erik
firefox and windows 10.
i have not had any issues since then.

bighair
bighair is offline  
post #11 of 14 (permalink) Old 12-07-2017, 07:58 AM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Joined: Oct 2005
From: Toronto

Posts: 845
Garage
Glad to hear it :)

Kevin

Check out some of our new motorcycle forums:
Vulcan Forum | Goldwing Forum | RC51 Forum | FZ6 Forum | Victory Forum
| Buell Forum | KTM Forum | Aprilia Forum | Star Motorcycle Forum |
Kawasaki Forum |
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
post #12 of 14 (permalink) Old 03-29-2019, 01:44 PM
Newbie
 
Joined: Oct 2018
From: Myrtle Beach, SC
I Ride: 2000 Honda CBR1100xx

Posts: 14
Is there any way to upload a video to the post or can you only add a link to You-tube? I have only been able to add a link.
easyrider4 is offline  
post #13 of 14 (permalink) Old 03-29-2019, 02:04 PM
EZ Rider
 
185EZ's Avatar
 
Joined: Aug 2008
From: Lake Havasu City,AZ USA
I Ride: 2014 ZX14R

Posts: 58,220
Garage
I've tried using the attachment icon above but it's never worked for me
You can try it.
I've always uploaded videos to either flickr or you tube and just put the link in the post

December 2011 ROTM winner



Quote:
Originally Posted by massa222000 View Post
YOU'RE F - KING AWESOME!!!
185EZ is offline  
post #14 of 14 (permalink) Old 04-01-2019, 11:52 AM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Joined: Oct 2005
From: Toronto

Posts: 845
Garage
Site doesn't support video file types. Using an external site like youtube is the only way to get them on the forum

Kevin

Check out some of our new motorcycle forums:
Vulcan Forum | Goldwing Forum | RC51 Forum | FZ6 Forum | Victory Forum
| Buell Forum | KTM Forum | Aprilia Forum | Star Motorcycle Forum |
Kawasaki Forum |
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ZX Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome