ZX Forums

ZX Forums (https://www.zxforums.com/forums/)
-   ZX-6R Forum (https://www.zxforums.com/forums/zx-6r-forum/)
-   -   No spark! (https://www.zxforums.com/forums/zx-6r-forum/205114-no-spark.html)

Russellmax36 11-01-2019 12:15 PM

No spark!
 
I have a 2006 zx6r it sat in the rain one night and I haven’t had spark since I put new plugs in it tested the coils swapped the computer tested the kill switch put a new ignition in it did the stator did the pickup coil did the fuel pump swapped the battery and nothing is working also when I try to start it the FI light flashes NEED HELP it’s been 8 months

Strider 11-01-2019 04:23 PM

Hello and welcome!

Does the engine try to turn over, or is there just no response at all when you push the button?

If there is no response at all, then it could be the clutch lever switch or the kick stand switch.

Russellmax36 11-03-2019 04:53 PM

It turns over just doesn’t fire I checked all the plugs I have no spark

Russellmax36 11-08-2019 05:08 AM

Anyone ???? I NEED HELP


All times are GMT -7. The time now is 12:09 PM.

Powered by: vBulletin 3.8.8
Copyright ©2005-2010 - www.zxforums.com
Website designed and developed by Random Computers
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome