ZX Forums - Reply to Topic
Thread: Bike is leaking fluid Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the ZX Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-25-2019 11:42 AM
ninjanut The only green fluid is coolant. Either you have a loose connection on a hose or the head gasket is leaking. Check the oil level and condition. If it is milky looking and the level is up, head gasket needs replacement. Also check the coolant tank to see if there are any traces of oil in there.
I would start with the simple stuff first like hose connections and joints. When you rev it the pump spins faster which may be why the leak increases.
08-24-2019 11:56 AM
redzx-6r Hello guys! I'm in the DMV area. I have a '07 zx-6r that is leaking fluid (light green color) only when I start it up and when I rev it pour out more.

I did see a bit of white smoke but not much.

The area did have heavy rain and I had to leave the bike out without a cover. Not sure if that had something to do with it.

Please see attached photos.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome