FI codes - ZX Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 06-26-2019, 12:45 PM Thread Starter
Newbie
 
DC Ninja's Avatar
 
Joined: Jul 2011
From: Washington, DC
I Ride: 2007 ZX10r, 2011 ZX10r

Posts: 10
FI codes

My 2012 ZX10R just started getting FI codes. It has 48,000 miles on it.

The codes that it has are 16, 39, b57, and b58. 16 and 39 pertain to the KTRC and b57 and b58 are related to the KIBS, according to the shop manual.

I tested the battery, I am getting 13.17 volts off, and around 14 when running. So it looks like the battery and charging system are fine.

Anybody have any other ideas as to what might be wrong? The problem is kind of random, it doesn't happen all the time, and the bike feels like it's running just fine.
DC Ninja is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ZX Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome