New (to me) ZX12R... issues - Page 3 - ZX Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #41 of 43 (permalink) Old 12-18-2015, 03:09 PM
Newbie
 
Hilander's Avatar
 
Joined: Dec 2007
From: Woodstock, Georgia USA
I Ride: 2000 Kawasaki ZX12R

Posts: 1
I saw your Utube vidio. That sound is a loose cam chain. Check your tensioner.
Hilander is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #42 of 43 (permalink) Old 01-07-2016, 02:45 PM Thread Starter
Newbie
 
Joined: Nov 2013
From: Durham NC
I Ride: GPZ 1100e, Superhawk 996

Posts: 28
So, I haven't updated this in a while. Got the rebuild. Spun bearing. Bike is awesome! A pussycat around town, but batshit crazy on demand. We never could determine the cause of bearing failure. BUT, we assumed it spun, then clogged the pump with the shavings.

Anyhoo, I am riding the big girl stock. This thing has all the power I need and then some. I suppose I will get used to it one day, but dayum, no time soon!
skidmarkart is offline  
post #43 of 43 (permalink) Old 01-19-2016, 02:56 PM
Senior Member
 
Joined: Nov 2006
From: atl. Ga.

Posts: 546
that's great skidmarkart

moko is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ZX Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome